Luxury Livingroom Of The Week

Warmth That Welcomes!

Warmth That Welcomes!

๐˜›๐˜ฉ๐˜ช๐˜ด ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฌโ€™๐˜ด “๐˜“๐˜ถ๐˜น๐˜ถ๐˜ณ๐˜บ ๐˜“๐˜ช๐˜ท๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜–๐˜ง ๐˜›๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ž๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฌ” ๐˜ช๐˜ด ๐˜ค๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ, ๐˜ธ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฎ, ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ข๐˜ค๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ด. 

๐˜”๐˜ข๐˜ต๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ต๐˜ฉ ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ง๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ฉ ๐˜ง๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ!

๐˜๐˜ต๐˜ด ๐˜ต๐˜ณ๐˜ถ๐˜ญ๐˜บ ๐˜ข ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ข๐˜ต ๐˜ธ๐˜ช๐˜ญ๐˜ญ ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ข๐˜ค๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜บ ๐˜จ๐˜ถ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต ๐˜ง๐˜ข๐˜ฎ๐˜ช๐˜ญ๐˜บ ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ง๐˜ณ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ!


6001 Pickford St,
Los Angeles, CA 90035

Great New Price ! Wake up every day inspired in this charming 2bed/2bath / 1352 SF #Spanish bungalow. Enter through the Saltillo-tiled porch into a spacious light-filled living room boasting high beamed ceilings, adorned with a renovated bachelor fireplace, period windows, built-ins along with updates, hardwood floors throughout, effortlessly flowing to the dining room which is ideal for hosting guests. Step into the sun-drenched kitchen with a vintage breakfast nook–perfect for having morning coffee or doubling as your Zoom room. The #vintage bathroom is not to be missed! The front bedroom can double as a home office/den, the master suite bedroom and en suite bath offer #French doors to the magical backyard where you’ll experience bliss in the city that beckons you to dine al fresco or entertain family & friends and to top it off a dipping pool with fountain. Low maintenance home and great condo alternative. Welcome to all that you could wish for in the heart of Faircrest Heights!


Offered at: $1,195,000


For more information on this charming listing, please feel free to click on the link below. โ‡ฒ
https://bit.ly/3sQrdH6

Laura Anderson
Keller Williams
๐Ÿ“‡ โ€ข DRE #01881029
โ˜Ž๏ธ โ€ข 323.646.6569
๐Ÿ“ฉ โ€ข Laura@LauraAndersonRealtor.com

Talitha

By Talitha

ยทOwner Of 90210 Media Manager
ยทPartner Of GLAR
(Greater Los Angeles Association Of Realtors)
ยทReal Estate Marketer 8 years+
ยทFormer In House Marketer Of Beverly Hills Brokerage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *