Luxury Bedroom Of The Week

Lofty Living!

Lofty Living!

๐˜›๐˜ฉ๐˜ช๐˜ด ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฌโ€™๐˜ด โ€๐“›๐“พ๐”๐“พ๐“ป๐”‚ ๐“‘๐“ฎ๐“ญ๐“ป๐“ธ๐“ธ๐“ถ ๐“ž๐“ฏ ๐“ฃ๐“ฑ๐“ฎ ๐“ฆ๐“ฎ๐“ฎ๐“ดโ€ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ง๐˜ต๐˜บ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ตโ€™๐˜ด ๐˜ด๐˜ต๐˜บ๐˜ญ๐˜ช๐˜ด๐˜ฉ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ช๐˜จ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ด๐˜ช๐˜ฎ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ช๐˜ด๐˜ต๐˜ช๐˜ค ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฉ๐˜ช๐˜ด๐˜ต๐˜ช๐˜ค๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฐ๐˜ฏ. ๐˜”๐˜ช๐˜น๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ต๐˜ฉ ๐˜ค๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฉ๐˜ช๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ง๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช๐˜ด๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ด ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ช๐˜ฆ๐˜ธ ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฐ, ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ฑ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ค๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ต๐˜บ….

1046 Princeton Drive, Unit 119
Venice, CA 90292


Soho Style Architectural Princeton Lofts. Soaring ceiling with exposed steel beams and polished concrete floors create a sophisticated home and work environment. With 30ft wooden bow truss curved ceilings with massive skylight is sure to impress. Stylish master suite level with custom glass and steel pivot door, wood floors and large private bath. Custom lighting throughout. Ground floor kitchen with high end Viking stainless appliances. Sit up bar with caesar stone counters.3rd floor with separate bath and fridge.

Offered at: $1,495,000


For more information on this unique home, feel free to click on the link below.โ‡ฒ
https://bit.ly/3tazwxYTy Bergman
Compass
๐Ÿ“‡ โ€ข DRE #01015897
โœ‰๏ธ โ€ข Ty@BergmanProperties.com
โ˜Ž๏ธ โ€ข 310.386.2757


Peter Bergman
Compass
๐Ÿ“‡ โ€ข DRE #01076358
โœ‰๏ธ โ€ข Peter@BergmanProperties.com
โ˜Ž๏ธ โ€ข 310.968.6225

Talitha

By Talitha

ยทOwner Of 90210 Media Manager
ยทPartner Of GLAR
(Greater Los Angeles Association Of Realtors)
ยทReal Estate Marketer 8 years+
ยทFormer In House Marketer Of Beverly Hills Brokerage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *